Selectează o Pagină

Termeni și condiții

CINE SUNTEM

Acest site web este administrat de:

SC CREATIVE SYSTEM SOLUTION SRL
CIF: 33727936 Reg. Com. J40/12327/2014

Pe întreg site-ul, termenii „noi” și „nostru” se referă la SC CREATIVE SYSTEM SOLUTION SRL. Oferim acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate în această pagină.

 
UTILIZAREA SITE-ULUI

Citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții.

Toate funcțiile sau instrumentele noi care sunt adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, declarați că ați împlinit vârsta de 18 ani.

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, vă este interzis să utilizați site-ul sau conținutul său: (a) pentru orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale. naționale sau internaționale; (d) pentru a încălca
drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru hărțuire, abuz, insulte, defăimare, calomnie, intimidare sau discriminare pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau handicap; (f) pentru a prezenta informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malware; (h) pentru a colecta sau pentru a monitoriza informațiile personale ale altora; (i)pentru spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral.

Utilizarea acestui serviciu este condiționată de agrearea Politicii de Confidențialitate, conform cu legea în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, în baza oricărui motiv întemeiat, în orice moment.

Înțelegeți că informațiile furnizate de dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) pot fi transferate necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor, fără a consulta surse primare. În acest scop, aveți la dispoziție date alternative de contact pentru reprezentanții noștri: e-mail: virgil@arsvinum.ro telefon: +40 729 963 922.

 
DREPTURI DE AUTOR

Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu vindeți sau să exploatați nici o porțiune a conținutului oferit pe acest site. Toate drepturile asupra conținutului oferit de site-ul nostru sunt deținute de compania noastră.

 

PRODUSE

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe serviciul aferent operaționalizării magazinului online fără notificare.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți pentru vreo modificare de preț, suspendare sau întrerupere a serviciului.

Anumite produse sau servicii din gama noastră pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de retur.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. va fi corect.

Ne rezervăm dreptul să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră.

Noi nu garantăm că nivelul de calitate al oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă va satisface așteptările sau că orice eroare în cadrul serviciului va fi corectată.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasati pe site. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană, pe adresă de livrare sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii.
 

PLASAREA COMENZILOR
Sunteți de acord să furnizați date complete și corecte, în vederea livrării și facturării, prin intermediul formularelor dedicate, puse la dispoziție în paginile magazinului nostru. Nu vă putem garanta procesarea imediată a comenzilor primite.
 

LIVRARE
Termenul obișnuit de livrare pentru produsele cumpărate se înscrie în intervalul de 24-48 de ore pentru zilele lucrătoare. Vă rugăm să luați la cunoștință faptul că nu putem garanta pentru acest termen și pentru eventualele întârzieri apărute din motive independente de voința noastră.

Serviciul de livrare se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid. Serviciul este gratuit pentru orice comandă în valoare de cel puțin 200 Lei. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 Lei, taxa de livrare percepută pe teritoriul României este de 20 Lei.

 
FACTURARE SI PLATA
Pentru toate comenzile procesate și validate de către noi, va fi emisă o factură fiscală, conform legii în vigoare, factură pe care o veți primi la livrarea produselor comandate.
După plasarea comenzii, vă rugăm să realizați plata după primirea facturii proforme, pentru a beneficia de toate reducerile.

Clienții persoane juridice au la dispoziție două mecanisme de plată:
1) plata ramburs, la livrarea produselor
2) plata prin Ordin de Plată bancar, efectuată în contul nostru:
RO 06 BTRL RONCRT 0274724501
Banca Transilvania Ag. Dorobanti
Beneficiar:
SC CREATIVE SYSTEM SOLUTION SRL
CIF: 33727936 Reg. Com. J40/12327/2014

În cazul în care optați pentru plata prin transfer bancar, aceasta va trebui mai întâi verificată și confirmată de către noi, urmând ca apoi să expediem produsele comandate către dvs.
 

Clienții persoane fizice au la dispoziție plata prin transfer bancar în contul specificat mai sus.

Prin finalizarea comenzii, clientul se declară de acord ca un reprezentant SC Creative System Solution SRL să îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii. E-mail-ul de confirmare a comenzii este unul doar de confirmare a solicitării de comandă din partea dvs. Procesul de cumpărare nu este încheiat până când nu vom primi acordul de finalizare, în urma căruia vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.
 

POLITICA DE RETUR
Produsele pot fi returnate într-un interval de 7 zile calendaristice de la data intrării în posesie, cu condiția ca produsele să fie sigilate, să conțină ambalajul original (cutie unde este cazul, eticheta și timbrul intacte). Cumpărătorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceeași metodă aleasă la livrare (prin curier sau prin bancă) în 10 zile lucrătoare de la primirea returului.
 

ALTE INFORMATII

Anumite secțiuni de conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți. Aceste materiale vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materialele în cauză sau site-urile terților.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, pretențiile, preocupările sau întrebările privind produsele terților ar trebui direcționate către aceștia.

Termenii și Conditiile se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca inițial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă, va fi luată în considerare competența instanței judecătorești.